14.5.07

Attention to all straight guys, this is our problem…really



Don’t let your wife to stay alone (where’s the danger is always surrounding her)
And stay away to the other people’s wife!

Match: Text Messaging via Yahoo Messenger
Kick-off Time: 12.05 am in the midnight.
Player A: Man in his 30’s Marital Status: Single
Jersey: Only wear boxer (black color)
Player B: Women in her late 20’s Marital Status: Married-Don’t have Children.
Jersey: In her sexy & transparency pyjamas without wearing a bra (white color)
Home ground of player A: Sunway Damansara
Home ground of player B: Subang Jaya

Pprrrriiittttttttttt……………………….half-time kick off.

A: hai..
B: hai…..
A: wat per tu?
B: tengah taip massage kat u la…
A: loyar buruk ye
B: hahahaha gurau pun tak leh ke?

Skipped!………….Deleted scene (both players keep asking each other about their recent day life activities, self-health, work and so on, boring….until this questions came up)

A: Hubby u mana? Dah tido ker?
B: dah..
B: lately I asyik gaduh je dengan dia..la ni tak tegur dah 2 hari..
A: rileks la, tak baik suami-isteri gaduh-gaduh..
B: ye la dia yang cari pasal dengan i..
A: nape? U tak masak nasik tak? Memang la dia marah and cari pasal ngan u! hahahaha..
B: I dah penat masak tp dia yang tak balik rumah!
A: haha..sibuk keja overtime tu…biasa la org lelaki..
B: tp ok, I slalu gaduh ngan dia, dah jadi biasa dah pun..

Skipped! ………… deleted scene (they talked about a problems being husband and wife in term of relationships, understanding and so on….boorriinnggg……until this questions came up)

A: abis u kena tido sorang2 la ni?
B: ye ler..abis tu nak wat camner…
A: cemana u yang cun ni bleh tido sorang2 ni…
B: I’m still hot walau dah kawin kan? If orang tak tau mesti diaorang ingat I ni anak dara, ye tak?
A: sian kat u…if I jadi u nyer husband gerenti u takkan tido sorang2 punye…hahahaha
B: Eleh..orang lelaki memang camtu…blom dapat memang cakap gitu, dah dapat sampai jemu besok cepat jer boring…pastu mula cari pasal ngan bini…
A: Eh..tolong skit, I bukan jenis lelaki yang macam tu tau…

Skipped!.............deleted scene ( they’re tried to defend their rights & arguing each other words!… boorriiing la, next question is..)

A: u tak boring ker tido sorang2 - ( cheee aaahhh….soalan pancinggg…gua cakap lu)
B: kadang2 tu boring gak, nape u tanye?...- ( HA HA umpan dah kena dahhh….)
A: saje tanye…abis tu kalau u rasa ‘nak’ sangat cemana? - ( kali ni pakai umpan lagi baik beb..)
B: Tu la yang buat I lagi sakit jiwa ni…nak jer rasa I protes cari jantan lain baru padan muka hubby I! tul tak? - ( sahhh…ikan ni dah lekat kat mata kail dahh…)
A: hui..tindakan drastic tu…tp ok gak kan..daripada u terseksa camtu, tak baik hubby u wat kat u camtu kan…- ( simpati la konon…ceh!)
B: terseksa sesangat, u kat mana skarang ni? I nak mintak tolong skit bleh tak? – ( waahhhh…soalan ni yang buat gua rasa nak ‘terpancut’ ni)
A: kat umah I laa….boleh saja, apa dia?, cakap apa saja, I mesti boleh tolong u…..
B: I nak u massage I, badan I ni dah lenguh2 la duk mengadap computer layan u chatting….
A: u betul2 ke ni?…I memang suka massage body orang pompuan ni, lebih2 lagi ‘part’ sensitive u tu…hehehehehehehehehe…
A:orang dah kawin ni ada ‘experience’, lagi syokk…tak de nak geli lebih2 kan? hahaha
B: u ingat I memain ke? I dah dekat dua minggu tak ‘merasa’ ni... dah naik sampai kepala ni…
B: tau tak pe…
A: hubby u cemana? Nanti kalau dia tau, mampus kita!
B: alah…pandai la I temberang lagi pun esok pepagi buta dia kena g out station kat Sabah 4 hari…
A: u nak datang rumah bujang I ker atau kita nak g check-in hotel kat mana2?
B: I tak kisah, kat mana2 je, janji line clear…hehehe

Pprrrriiiiiiiiiittttttttttt…..whistle blows half-time.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pprrrriiiiiiiiiittttttttttt…..Second Half kick-off.

A: u nak I massage u kat mana?
B: u yang jadi tukang massage kan? Patut u la tau kat mana nak massage dulu..
A: nakal la u ni…
A: OK, mula-mula I massage kat kaki u dulu sebab nenek I cakap bagus kalau start dari kaki dulu, pastu kat betis u, pas naik skit kat peha u yang putih melepak tu pas tu kat atas skit lagi sampai la kat tempat yang bulu tutt tuttttt ttttttttttttttttttuuuuuuuuuuuu tttt tttttuuuuuuuuutttttttttttt…….
B: u ni kelakar la, I punye p@###% &*&*& * **##$@ bersih tau! Wangi lagi…
A: Geram nyer I, I nak #$@*%$#@###& pastu &***&%%$ gigit..####@#! Pastu @#$%$#@#% 6 inci panjang…
B: jahat u ni tau….hahahaha tapi I lebih suka style @@##$$#@%%%%*&^ baru la I puas…
A: I tak kisah style apa pun yang penting @#$$##@%$#@#$%$### **+….#$$$%$#$%$$...nanti baru u tau sapa I sebenarnya..
B: ehh..tak nak la…nanti ‘bunting’ sapa susah? Mampus I nanti…
A: ok,ok I tak buat camtu, Cuma @@#$$##%&&*** jer skit, takkan x bleh kot….
B: if macam tu ok la…sayang kat u
A: I pun dah tak sabar nak jumpa u ni, nak tengok c#$#@ u yang &^%$$$######**>> lagi %%$$#@##$^% lebat…
B: ehh helloo…I’m shaving ok? %%$$##@@@*&*** tembam…$%%%$#@@ licin..
A: ###@$!!!%&amp;&&!***!((*&^^^^””>><>++_=, I nak cari kain tuala jap…
B: hahahahahaha apa la u ni….tu blom tengok I nyer $$$#@!!!!^^&^% lagi tu.. baru jer I cerita dah$$$###@@!&&%%%$$##@@!! Basah….
A: fuuhhh….lega I skit…
B: ok la, I dah ngantuk ni,nak tido la… nanti u cite lelama I x bleh tido plak…asyik pikir bende tu jer…
A: ok, jangan lupa besok tau, sms jer I, nanti I amik u kat mana-mana…ok
B: OK yang.. gud nite…
A: nite… cayang awak muuahhh…jgn lupe besok..

Game over….Player B win the match..player A lost 0-1 to player B,

PLEASE ANSWER THIS QUESTION AND SEND TO COMMENT SECTION.

1.) When and how was player B scored the single goal?

The Winner will get a free air ticket plus cash money to Afghanistan, go head goes tan dekat-dekat negeri setan – sponsored by Isketambola Airlines...

Minta maaf kepada para pembaca kerana ‘scene’ text messages ini terpaksa di’sensored’ atas sebab-sebab yang berkaitan serta saya terpaksa mengikut garis panduan Lembaga Penapisan Filem dan akta pornografi, harap maklum. Terima kasih.


* Ini merupakan cerita berdasarkan kisah benar sebagaimana yang telah diceritakan oleh A (player A) kepada saya baru-baru ini. Skandal cinta terlarang ini masih berterusan hingga ke hari ini tanpa diketahui oleh Suami si B.

Semenjak dari hari itu juga saya tidak lagi berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang hubungan terlarang mereka apatah lagi untuk memberi nasihat jauh sekali untuk mengajak mereka bertaubat dengan alasan mereka sudah dewasa dan tahu menilai yang mana baik dan buruk. Cuma apa yang boleh saya terangkan disini ialah:

Attention to all straight guys, this is our problem…really

Don’t let your wife to stay alone (where’s the danger is always surrounding her)
And stay away to the other people’s wife!

14 comments:

pB said...

Salam..

Memang pB sokong..

Jangan tinggalkan isteri anda sendirian ...

achik said...

aik hari tu rasanya dah komen.. komen tak diluluskan ke?? huhuhu ;p

Alex Lacey said...

biar betul...patut la orang suka chatting ek? sampai tak tido pun tak per.....

Cik Kema said...

zul... kau 'kapankan' komen aku ek?
sampai hati kau... huhuhuh... penat aku fikir nak komen tau. berpeluh2. sampai sakit2 perut. kau tak aci zul! kau nafikan hak aku. ahhhhh... aku nak pi toilet jap. nanti aku sambung.

hahahahaha

p/s - hapdet la weh...

Cik Kema said...

herm... by the jalan...

"it takes two to tango"
laki pempuan sama jer la...
dua2 gatai...
sekian :)

achik said...

en zul kapan.. sila la updet yea.. takkan dah kena 'kuarantin' kot.. huhuhu.. ;)

Futsalbabe said...

aaa aku pun rasa komen aku kena kapan gak..
sampai ati ko!

akubudaksetan said...

ReZeKi JgN dItOlAk BeB.. tEtIaP hArI mKn NaSI lEmAk , Nk JugA rAsE mEe GoReNg KaN??

zul kapan said...

salam,

maaf pada komen2 yang tidak dapat disiarkan atas sebab sebab kesilapan teknikal,cuba lagi jangan putus asa...

nah! ni ada satu lagi research yang baru aku peroleh dari sebuah majalah berbahasa inggeris...

Baru-baru ini seorang ahli psykologi barat telah mengatakan bahawa seorang manusia (lelaki atau perempuan) sekurang-kurangnya memerlukan 9 orang ( SEMBILAN ORANG YANG BERLAINAN) untuk hubungan kelamin bagi seumur hidupnya...percaya atau tidak? atau anda mungkin tak bersetuju tentang kajian orang yahudi ini?

* Ada soalan cepumas kat dalam cerita aku ni, nape sorang pun tak jawap? hadiah dia pun best.. g melancong kat negara gohead gostand kat negara setan...

* Sorry lambat nak update sebab cerita aku berlandaskan pengalaman & fakta yang tepat, jadi aku perlukan masa skit nak karang cerita baru...sabar.. cerita pas ni lagi panassssss....

Futsalbabe said...

huhuhu menarikla la!!!

ermm so far ko dah berapa orang dah tehehehehe

kakLuna said...

amboi amboi.... :)

zul kapan said...

x de sorang pun la futsalbabe..
kak luna ni mcm setuju ye...

nUr@dDeEn said...

Nak jawab, tak jawab, nak jawab, tak jawab, nak jawab, tak jawab, .... sekian, terima kasih!

Iman bro, iman...!!

julia said...

player A banjir kot.

that's how player B scored !

haha.

where's my ticket ? =P